Surinaamse Pastei Hoofdgerecht

Gepubliceerd op 15 september 2025 om 21:42

Ingrediënten voor Surinaamse Pastei

2 Uien Kipfilet Worteltjes Dop Erwten Bladerdeeg Sperziebonen 1 theelepel Basterdsuiker 1 theelepel tomatenpuree Halve theelepel 5spicykruiden 2 eetlepels Witte Bami Travasie Aardappel in kleine stukjes (Krieltjes kan ook).

Aardappel, Sperziebonen en Wortels kook je 5 min. Kipfilet bak je met de Ui. Daar voeg je bij de:

Halve theelepel 5spicykruiden 2 eetlepels Witte Bami Travasie 1 theelepel tomatenpuree 1 theelepel Basterdsuiker

Dan voeg je de aardappel/wortel/boontjes met de doperwten. Alles bij elkaar in de wok pan. Ovenschaal invetten en daar de bladerdeeg in. Wel de bladerdeeg uitrollen zodat die dunner word. Dan alles in de ovenschaal doen en met bladerdeeg erover. Een eitje eroverheen uitstrijken en dan 25 min in de oven


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.